ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ. УЧЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЯ, УВЕЛИЧЕНИЕ-ЧАСОВЕ ПО ПРАКТИКА.

Уважаеми клиенти на Учебен център ,,Йонитрейд“,

Бихме искали да Ви информираме, че с оглед промяната на учебната документация, касаеща обучението на водачи на МПС, която е разписана от министъра на образованието и науката, и промените в броя на часовете за практическо обучение, можете да се запишете за курс на сегашните условия до 17.02.2020г.

В тази връзка, ще настъпят промени не само от гледна точка на самия процес на обучение, но и като финансови параметри, които ще обхващат шофьорските курсове. Очакват се измененията да влязат в сила за откриването на групите, които ще започнат през новата календарна година.

Затова всички, които желаят да се запишат за предстоящите шофьорски курсове, които ще започнат на 17.02.2020г., нека имат предвид новостите, които се очакват и касаят тяхното обучение, и да отбележат датите за започване на курс, като подготвят необходимите документи, изискващи се за категорията, за която искат да се запишат, преди настъпването на промените, косаещи бъдещите кандидат-водачи на МПС.

За повече информация за записване за курс, както и всичко касаещо бъдещите промени, можете да посетите нашия сайт, да попитате на място в нашите офиси, по телефона или онлайн на нашия сайт.

Вашият коментар

loading