ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА РАБОТАТА В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ,,ЙОНИТРЕЙД“.

Уважаеми клиенти на Учебен център ,,Йонитрейд“,

Бихме искали да Ви уведомим, че със Заповед № РД-01-249/03.05.2020г. от днес 04.05.2020г. се възстановява работата на учебния център, както и провеждането на всички курсове, обучения, и изследвания. Дейността ще се извършва при спазване на всички хигиенно-санитарни мерки и изисквания. Респективно всички кандидати трябва да носят със себе си Лични предпазни средства (маски, ръкавици, дезинфектанти).

В тази връзка, следващите курсове започват на 11.05.2020г. и всички, които искат да запишат своите шофьорски курсове могат да го направят, като предварително се запознаят с изискванията и необходимите документи, които са описани в секцията ,,ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ“, за които искат да се запишат, тъй като групите ще са с по-малък брой кандидати.

Повече информация, свързана с предлаганите курсове, обучения, новини, последни промени, касаещи Вашето обучение, както и информация, касаеща всички желаещи да се запишат за предстоящите шофьорски курсове, можете да получите като се свържете с нашите сътрудници по телефона, на място в нашите офиси или онлайн на нашия сайт.

При всяка промяна, Учебен център ,,Йонитрейд“ ще Ви информира своевременно!

Вашият коментар

loading