Промени в практическите изпити за водачи на МПС!

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим, че от 15.04.2023г. влизат в сила новите изменения при провеждането на практическите изпити за водачи на МПС. По време на управлението, председателят на изпитната комисия ще използва техническо средство-GPS за указване посоката на движение. По искане на кандидата се допуска председателят на изпитната комисия да уточни маршрута, определен от техническото средство.

В тази връзка всеки, които желае да се запише за предстоящите курсове може да  бъде включен по настоящите условия за провеждане на обучението и изпитите! 

Можете да се запишете по телефона, на място в нашите офиси или ОНЛАЙН на нашия сайт.

В секцията ,,ШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ“ са описани необходимите документи за категориите, за които искате да се запишете, като обръщаме внимание на факта, че групите са с по-малък брой кандидати.

Повече информация, свързана с предлаганите курсове, обучения, новини, както и последни промени, можете да получите като се свържете с нашите сътрудници по телефона, на място в нашите офиси, онлайн на нашия сайт, както и в профилите ни в социалните мрежи (Facebook и Instagram).

Пролетта наближава, сега е Вашето време, запишете Вашите шофьорски курсове сега!